Sand Økonomi

Papirløst regnskap
med BankID

Sand Økonomi leverer et bredt spekter av regnskapstjenester, fra full outsourcing til spissede tjenester innen analyse og rådgivning. Byrået benytter elektronisk signering til oppdragsbekreftelser ved bruk av Signant Portal Pro, og går for et papirløst regnskap.

Visjon

- Skal vi leve opp til vår visjon om å levere smartere regnskap, må vi være fullstendig digitale. Et av grepene vi har gjort, er å etablere kundeforhold med BankID, helt papirløst, sier Preben Wiksén, en av gründerne i Sand Økonomi.

Selskapet har vokst kraftig siden etableringen i 2008. I dag har selskapet 500 små og mellomstore kunder, og nærmer seg en omsetning på 30 millioner kroner.

- Med en heldigital og brukervennlig rigg klarer vi å tiltrekke oss innovative kunder som leter etter effektive systemer. De kommer som oftest inn via eksisterende fornøyde kunder, sier Wiksén.

«Det er en selvfølge at vi må være digitale for å leve opp til vår visjon om å levere smartere regnskap. Kundene våre slipper papirmølla for å inngå avtale med oss – det gjør de enkelt med BankID via Signants signeringsløsning»

Preben Wiksén
Daglig leder, Sand Økonomi

Prøv kundekontroll du også!

Ta kontakt med oss så ringer vi deg og gir deg en demovisning.

Prøv Signant du også!

Logg inn og prøv nå eller kontakt oss for en nærmere prat.

Meldingen din er sendt og vi vil kontakte deg snarest mulig.