Studentsamskipnaden I Sørøst-Norge

Signerer utleiekontrakter
elektronisk med Signant

Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge tilbyr over 2000 ulike boenheter knyttet opp mot 8 campus; Kongsberg, Drammen, Ringerike, Vestfold, Bø, Porsgrunn, Rauland og Notodden.

Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge

Studentsamskipnaden er en serviceorganisasjon for studenter i Sørøst-Norge og vi er opptatt av å tilby studentene et godt og velfungerende tilbud av tjenester. Vi jobber for å legge forholdene best mulig til rette for at dagens og fremtidens studenter i Sørøst-Norge skal få en trygg og effektiv studiesituasjon i et miljø som medvirker til menneskelig vekst og trivsel.

SSN ønsker å bidra til at studenter i Sørøst-Norge får en god opplevelse av studietiden ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Det gjør vi ved å tilby studentboliger, studentkafeer, barnehageplasser til studentenes barn, studentrådgivning og studiemestrende kurstilbud. I læringsmiljøspørsmål er vi i aktiv samhandling med høgskolen.

«Det oppleves enkelt og smidig for både studenter og utleieenheten i SSN å signere leiekontrakten for bolig med Signant. De aller fleste benytter BankID på mobilen noe som gjør det enkelt å signere hvor som helst. SSN kan enkelt følge opp kontrakter som er til signering og studentene slipper printer og scanner»

Camilla Løver
Boligansvarlig, SSN

Prøv kundekontroll du også!

Ta kontakt med oss så ringer vi deg og gir deg en demovisning.

Prøv Signant du også!

Logg inn og prøv nå eller kontakt oss for en nærmere prat.

Meldingen din er sendt og vi vil kontakte deg snarest mulig.